• slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
Duyurular

Sayın Üyelerimiz derneğimize katkılarınızı bekliyoruz.


Artvin Hava Durumu
Anket
KAMU EMEKÇİLERİ VE EMEKLİLERİ BİR ARAYA GELDİ

 

Kamu Emekçileri  ve Emeklileri Şavşat Kültür Turizm ve Dayanışma derneğinde bir araya gelerek'' SÖZÜMÜZÜ SÖYLEMEK, DAYANIŞMAYI BÜYÜTMEK, KÜLTÜRÜMÜZÜ KORUMAK, YAŞAM ALANLARIMIZA SAHİP ÇIKABİLMEK, YENİDEN Ş A V Ş A T OLABİLMEK İÇİN ''  konuşmalar yaparak yaşanan sorunları ve geleceğe dair düşüncelerini aktardılar.
Şavşat Kültür Turizm ve Dayanışma derneğinin organize ettiği  Şavşat’ın sorunları ve çözüm önerilerinin tartışıldığı toplantıların ikincisini İstanbul’da yaşayan Kamu Çalışanlarıyla yaptı. Birincisini öğretmenlerle yapmıştı. Toplantının açış konuşmasını yapan Dernek başkanı İsmail Altun “ Bu toplantılardaki muradamız Şavşat’ın sorunlarını tartışmak konuşmak bunları raporlaştırmaktır. Ayrıca buradaki dayanışmamızı geliştirmek sorunlarımıza çözüm bulmaktır. Yerel seçimler sonrası bu toplantılara Şavşat’ın çeşitli kesimleriyle devam edeceğiz “dedi. Arkasından Şavşat Dernekleri federasyonu Başkanı Av Halis Yıldırım konuşmasını yaptı. Konuşmasında “ Şavşat Derneğimizin bu toplantılarını ve faaliyetini önemsiyoruz. İnsan kaynaklarımızı doğru işler için seferber etmeliyiz. Bugün Başka etkinlikler için de olmam gerekiyor konuşmamı onun için kısa tutacağım. Ama şunu da belirtmek istiyorum. Bugün Artvin’de Cerattepe için mücadele eden Artvin halkının üzerine gaz bombalarıyla, Tomalarla, polisle, suyla saldırmalarının yıl dönümüdür. Biz Artvin halkının ve cerattepe mücadelesinin yanındayız. Bugün çeşitli kurumlar basın açıklamaları yapıyor. Biz artvindeki bu mücadeleyi önemsiyoruz. Biz yine bugün bu mücadeleyi veriyormuş gibi olanları da tanıyor saflarımızı ona göre seçiyoruz. “ diyerek konuşmasını bitirdi. Daha sonra toplantıya katılanlardan Fuat Yüksek, Zülali Özcan, Türker Ünlü, Kemalettin Başar, İsamettin Turan, Süleyman Yazar,Şentürk Kartal Söz alarak konuşmalarını yaptılar.

 


Okunma Sayısı: 997







3.145.44.174








DİĞER HABERLER

Şavşat Kültür Turizm ve Dayanışma Derneği © Copyright 2019  V4.0 Tüm Hakları Saklıdır. Hazır Dernek Sitesi | Hazır Köy Sitesi
Top