İstemek "istiyorum" demek değil, harekete geçmektir. (A.Maurrois)
13.ŞAVŞAT DERNEĞİ HALI SAHA TURNUVASI SAHİBİNİ BULDU

Şavşat Kültür Turizm ve Dayanışma Derneğinin düzenlemiş olduğu 13.Şavşat köyleri halı saha futbol turnuvası 10 Şubat 2019 tarihinde başlayıp 21 Nisan 2019 tarihinde dokuz haftalık bir maratonun sonunda Pınarlı köyünün Şampiyonluğu ile sonuçlanmıştır.Sezon boyunca hep yanımızda olan hemşerilerimize , büyük emek veren Futbol komitesine ve centilmence mücadele eden Futbol takımlarımızın oyuncularına ve yöneticilerine teşekkür ediyoruz. 13.Turnuva da şampiyon olan Pınarlı Köyü Derneği  yöneticilerini ve Sporcularını kutluyor , başarılarının devamını diliyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

3.233.224.8