Hiçbir şey ayağınıza gelmez; en azından iyi olan hiçbirşey. Herşeyi gidip almanız gerekir.
Dr. ERDAL ŞALİKOĞLU SÖYLEŞİ VE İMZA GÜNÜ

Değerli Hemşerilerimiz

Artvinliler Hizmet vakfı üyesi olan Artvin Şavşatlı hemşerimiz, aynı zamanda İstanbul Macar Kültür Dostluk Derneği Başkanı, çevirmen, Tıp Doktoru ve Müzisyen sanatçımız çok değerli Dr. ERDAL ŞALİKOĞLU’nun Artvinliler Hizmet Vakfı merkez’inde 8 Şubat 2020 Cumartesi günü saat 14:00 de düzenlenecek olan söyleşi ve imza gününe siz değerli hemşerilerimizi bekliyoruz.

Sanatçımız Macar dilinden çevirmiş olduğu 14 adet kitabın sergileneceği etkinlikte imzalanıp alınan kitapların gelirleri, Artvinliler Hizmet Vakfı tarafından eğitime destek amaçlı Burs gideri olarak değerlendirilecektir.

35.153.39.7