ÇOK KIYMETLİ ŞAVŞAT DERNEĞİ ÜYELERİ VE ŞAVŞAT'LI HEMŞERİLERİMİZ

Şavşat Kültür Turizm ve Dayanışma Derneği nin  olağan genel kurul toplantısını , pandemi koşulları gözetilerek
27.03.2021 tarihinde sizlerin katilimiyla  Küçükçekmece Kültür ve Sanat merkezinde  büyük  bir coşkuyla gerçekleştirdik. Yönetime seçilen arkadaşlarımızla dernek merkezinde 06.04.2021 tarihinde  bir araya gelerek, Yönetim Kurulu görev dağılımı yapılmıştır.

Dernek Başkanlığına:
Ertan KARAGÖZ

Başkan Yardımcıları:
Savaş YILMAZ
Metin KANAR

Mali Sekreter:
Efrahim YILDIZ

Üyeliklere:
Ertan TAŞTAN
Ekrem YILDIZ
Turgut ALTUNAL
Saadettin ARSLAN
Şahin GÜMÜŞ
Mehmet KARA
Mehmet ALTUN

Yönetim Kurulumuz,geçmiş dönemlerde olduğu gibi,bundan sonrada İstanbul’da yaşayan hemşerilerimize ulaşmayı,yaşadıkları sıkıntıları paylaşmayı, sevinç ve acılarına ortak olup birlikte çözüm yolları üretmeyi,katkı sunabilecek dostlarıyla    gerçekleştirmeye çalışıp, yolumuza devam edeceğiz.
Doğup büyüdüğümüz,yaşam koşulları nedeniyle sonrada terk etmek zorunda kaldığımız güzel Şavşat’ımızın köyleri,Şavsat dernekler Federasyonu köy dernekleri, ve bölgede bulunan  STK larla  dayanışma içinde olup, yaşam alanlarımızın korunması,tarım alanlarının yeniden üretime geçirilmesi,hayvancılık faaliyetlerinin yeniden hayata geçirilmesi düşüncesiyle kooperatif çalışmalarının yolunun açılmasına Yönetim Kurulumuz üyeleriyle birlikte,kuracağımız  komisyonlarla katkı sunacağız.

Eğitim ve kültür faaliyetlerimizi,öğrencilere burs, panel ve forumlarla koşullar oluştuğunda kaldığımız yerden devam edeceğiz.

Derneğimizin bu günlere gelişinde sorumluluk alan Yönetim Kurullarına,emeklerini esirgemeyen,katkı sunan siz değerli üyelerimize ve Şavşat Dostlarına bir kez daha  Yönetim Kurulumuz adına teşekkür ediyorum.
Saygılarımla,
Şavşat Kültür Turizm ve Dayanışma Derneği Başkanı