Hiçbir şey ayağınıza gelmez; en azından iyi olan hiçbirşey. Herşeyi gidip almanız gerekir.
PINARLI KÖYÜMÜZE GEÇMİŞ OLSUN

İlçemiz'in Pınarlı köyü nde,  22 Ağustos 2021 tarihinde meydana gelen hortum dolayısıyla çok sayıda ev, ahır ve samanlık kullanılmaz hale gelmiştir,
Elektrik direklerinin dahi  sökülmüş olduğu hortumda tek teselli kaynağımız can kaybının olmamasıdır,
Özellikle son aylarda ülkemizde yaşanan birçok doğa olaylarının peş peşe gelmesinin tesadüfi olmadığı ortadadır.
Pınarlı köyüne, Şavşat'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor bir daha böyle olayların yaşanmamasını ümit ediyoruz.

Pınarlı Köylülerimizin yanlarında olduğumuzu, her türlü Dayanışma ya hazır olduğumuzu bildirmek istiyoruz.

Dayanışma Yaşatır.
Şavşat Kültür Turizm ve Dayanışma Derneği