“EĞİTİM GELECEKTİR”

Değerli Şavşat Derneği Üyeleri,
Saygı değer hemşerilerimiz,
Sevgili Şavşat dostları.

“EĞİTİM GELECEKTİR” şiarıyla başlattığımız eğitim-öğretim bursu,2022-2023 döneminde de, dört yıllık devlet üniversitesi öğrencilerimiz için burs vermeye devam edeceğiz.
Geçmiş yıllarda desteklerini esirgemeyen üyelerimizin ve katkılarını sunan kuruluşların,bu dönemde de dayanışma içinde olacaklarına inancımız tamdır.
Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik kriz nedeniyle,bir öğrenciye dokunmak,bir nebzede olsa yanında olduğumuzu hissettirmek,bizim için,değerli olduğu gibi,sizler içinde,önemli olduğunu düşünüyoruz.
Geçen dönem ,45 öğrenciye aylık  200 ₺ olarak verdiğimiz burs ücretini, bu dönem için aylık  300 ₺ olarak güncelledik.
Burs hesabımız,
Derneğimiz adına açılmış,dört yıldır devam etmektedir.
Derneğimizin,
gelir-gideriyle karıştırılmamaktadır.
Dayanışma içinde olabilecek yardım severlerimize,hesap numarası istendiğinde gönderilecektir .
Bu anlamlı çalışmada,bizleri yalnız bırakmayacağınıza inanarak,saygılar sunarız.
Şavşat Kültür Turizm ve Dayanışma Derneği
Yönetim Kurulu Adına