ŞAVŞAT KÜLTÜR TURİZM ve DAYANIŞMA DERNEĞİ KONGRESİNİ YAPTI.

Şavşat Kültür Turizm ve Dayanışma Derneği olağan genel kurulunu Dernek lokalin de yaptı. Açılış konuşmasını Dernek başkanı Ertan karagöz yaptı. Ertan karagöz konuşmasında “ Şavşat’ta doğanın talanına karşı verilen mücadelede Federasyonumuz ve derneklerimizle yan yana olduk. Şavşat’ın diğer sorunlarının çözümünde de elimizden geleni yaptık. Bundan sonrada yapacağız” diyerek gelenleri selamladı. Divan başkanlığına Şavşat Dernekleri Federasyonu Başkanı İsmail Altun Üyeliklere Savaş Yılmaz, Sevgi Demir seçildi. İsmail Altun Bir konuşma yaptı. Yaptığı konuşmada Kitle Örgütlerinin önemi, Derneğin Şavşat’la ve İstanbul’da yaptığı işlerden bahsetti. Konuşmasının sonunda yaklaşan seçimlere dikkat çekerek “ Biz bugüne kadar hak hukuk Adalet mücadelesinin yanında olduk. Biliyoruz cenneti yaratamayacağız ama cehennemin kapılarını kapatabiliriz. Çocuklara tacizlerin durdurulması, insan hakları ihlallerinin önlene bilmesi, Kadın cinayetlerinin durdurulması için, Oy kullanacak her yurttaşımız her vatandaşımız vicdanının sesini dinleyerek oy kullansın “ dedi. Gündem maddeleri görüşüldü. Seçim yapıldı.
 Ertan KARAGÖZ,yeniden oy birliğiyle  Şavsat dernek  baskanligina seçildi
Yonetim kurulu üyeliğine  Mehmet Kara,