ARTVİN DE YAŞAM MI, MADEN Mİ KONFERANSI

Şavsat Dernekleri Federasyonu , Şavşat Kültür  Turizm ve Dayanışma Derneği ve Köy Dernekleri olarak İstanbul’da Küçükçekmece Sefaköy Kültür Merkezinde 18.02.2023 Cumartesi  günü “Artvin’nin Çevre Sorunları ve Çözüm Önerilerine Genel Bakış” konu başlığı ile bir Konferans ve Panel  düzenlemiş bulunmaktayız.

KTÜ Orman  Fakültesinden  Orman Mühendisi Oğuz Kurdoğlu ve Boğatepe  Kadın Kooperatifi kurucularından İlhan Koçulu’nun Panelist olarak katılacakları Konferansta Artvin’in çevre sorunları ve Üretim yöntemlerinin konuşulacağı  bu organizasyona tüm hemşerilerimiz davetlidir.

18.220.64.128