Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez. (Montaigne)
13. ŞAVŞAT KÖYLER ARASI FUTBOL TURNUVASI DOSTLUK VE DAYANIŞMA TURNUVASI

ŞAVŞAT KÖYLER ARASI FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

Şavşat Kültür Turizm ve Dayanışma Derneğinin Organize ettiği ve bu sene 13. Düzenlenen “Şavşat Köyler arası Halı Saha Futbol Turnuvası -2019” başladı.

Sefaköy Nihat Yüceur Spor Kompleksinde Pazar günü 18 köy takımının  mücadele edeceği Turnuvada hemşehrilerimizin yoğun katılımının olduğu açılış yapıldı, yapılan açılışta; Sunuculuğunu Zuhal Torunler’in yaptığı turnuvada Sevgi Dostluk Dayanışmanın değinildiği konuşmalarda Şav-Fed Başkanı Av.Halis Yıldırım, Şavşat Kültür Turizm ve Dayanışma Derneği başkanı İsmail Altun ve futbol turnuvası komite başkanı Sahit Karahan söz aldılar.

Şavşatın vazgeçilmezi davul zurna eşliğinde seyircilerinde katılımıyla halaylar çekildi.

Birbirinden zevkli maçların oynandığı13.Şavşat Köyler arası Halı saha Futbol Turnuvası 2019

107.23.176.162