• slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
Duyurular

Sayın Üyelerimiz derneğimize katkılarınızı bekliyoruz.


Artvin Hava Durumu
Anket
HAKAN GAZİOĞLU DERNEĞİMİZİ ZİYARET ETTİ

ŞAVŞAT CHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI Dr. Hakan GAZİOĞLU İSTANBULDA ŞAVŞAT DERNEKLERİ FEDERASYONU ve ŞAVŞAT DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ. 
Şavşat CHP Belediye başkan adayı Hakan Gazioğlu Şavşat Dernekleri Federasyonunu ve Şavşat Derneğini, Savşat Derneği lokalinde ziyaret etti. Dernek lokaline toplanan Şavşatlılara Dernek başkanı Ertan Karagöz " Derneğimizi ve Fedrasyonumuzu ziyarete gelen başkan adayına teşekkür ederek hoş geldin diyorum. Şavşatta doktorluk yaptığı için Şavşat’ın insanını tanıyor, sorunlarınıda biliyordur. Çıktığı bu yolda başarılar diliyorum. Diyerek sözü Federasyon başkanı İsmail Altun'a verdi. İsmail Altun  Başkan adayının aralarında olmasının memnuniyetini belirttik ten sonra " Şavşattaki doğa talanlarına, HES lere Maden aramalarına, Taş ocaklarına ve Orman katliamlarına karşı belediye başkanını ve belediyeyi yanlarında görmek istediklerini, Şavşatta Kültürel ve sanat salonlarının açılması, kültürel etkinliklerin çoğalması, Mimarinin Şavşat Otantik yapısına uygun olması ve Çittaslov kurallarına uyulmasını istiyoruz. Bu konularda  bizler,  ihtiyaç halinde sizlere her türlü katkıyı yapacağız " diyerek sözlerini bitirdi.
Savşat CHP  belediye başkan adayı Gazioğlu kendini tanıtıp Şavşat için projelerini anlattı. Konuşmasının sonunda Toplantıya katılanlara teşekkür ettikten sonra  " Başkanlığı kazandıktan sonrada Federasyon ve Derneği ziyaret edeceğini, birlikte danışarak güzel işler yapacağını " söyledi. Toplantıya Şavşat SOL parti Şavşat ilçe başkanı Ebabekir Keskin , Köy dernek başkanları, yönetim kurulu üyeleri katıldı.Gazioğlu, Şavsatlıların sorularına verdiği cevaplardan sonra toplantı dağıldı.


Okunma Sayısı: 94







18.117.81.240








DİĞER HABERLER

Şavşat Kültür Turizm ve Dayanışma Derneği © Copyright 2019  V4.0 Tüm Hakları Saklıdır. Hazır Dernek Sitesi | Hazır Köy Sitesi
Top