”HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK”BASIN AÇIKLAMASI

“ Her şey çok güzel olacak Ekrem abi”

Şavşat Demokrasi Platformu, 29.05.2019 perşembe  günü Sefaköy Kirazlı sokakta  Ekrem İmamoğlu na destek için çok sayıda katılımcının hazır bulunduğu basın açıklamasıyla yaptı. Basın açıklaması katılanlar arasında Basın emekçileri, Siyasi parti Başkan ve Yöneticileri,  STK  Başkan ve Temsilcileri ve Demokrasi özlemi çeken çok sayıda vatandaşımız  katıldı. Basın açıklamasını okuyan Av Halis yıldırım Şavşat Demokrasi platformunun kuruluş nedenlerini belirttikten sonra devamla
“Beyninde, pratiğinde, kimliğinde; demokrasiyi, özgürlüğü, eşitliği, temel hak ve özgürlüklere ve inançlara saygıyı içselleştirmiş, çağdaş, demokrat, laik sosyal hukuk devleti anlayışını özümsemiş, çocukları delice seven, annelere, kadınlara çok büyük değer veren, çalışmak zorunda kalan ve bunu ifade etmekten utandığını söyleyen gence “o senin değil bizim utancımızdır” diyebilen bir yürek taşıyan, enerjisini gençliğe geçirerek“ Her şey çok güzel olacak Ekrem abi” deme umudu yaratabilen, ülkenin bağımsızlığını, bütün insanları sevmeyi,herkesi kucaklamayı, nefret suçlarına karşıtlığı, yurtta ve dünyada barışı savunmayı ilke edinmiş bir aday, halkın adayı olan sayın Ekrem İmamoğlu’nu destekleyecek ve o anasının ak sütü kadar helal hakkı olan mazbatayı geri alacağız.” Diyerek konuşmasını şu sözlerle bitirdi “Bu konuda Demokrasi paydasında hemen herkesle en geniş çerçevede işbirliğiyle mücadelemizi ortaklaştırarak büyütmeyi hedeflediğimizi de kamuoyuna duyuruyoruz. Basın açıklamasına katılan ve destek veren tüm katılımcı halkımıza Şavşat Demokrasi platformu adına saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz.

3.17.74.9