ERKEN TEŞHİS HAYAT KURTARIR

Değerli Hemşehrilerimiz

Türkiye’de her 10 kadından birini etkileyen meme ve rahim kanseri  riskini azaltmak , erken teşhiste tedavi olmanın tanısı konulmuş ve bir çok türünün tamamen tedavi edilebilmesi mümkün olan Kanser  Hastalığı için Şavşat Kültür Turizm ve Dayanışma Derneği  olarak ERKEN TEŞHİS HAYAT KURTARIR  konulu panel düzenlemekteyiz. Derneğimizin Başkan yardımcısı Günay Temiz'in Modaratörlüğün de, İstanbul Tabip odası Kadın komisyonu üyesi Dr.Şadiye Çetintaş Panelist olarak katılacağı  Kadınlarda Görülen Kanser Hastalıkları hakkında bilgilendirme yapacaktır. 13.Ekim 2019  Pazar günü saat 14:00 de Derneğimizin merkez adresine bütün kadınlarımız davetlidir.

Şavşat Kültür Turizm ve Dayanışma Derneği

3.14.253.221