Bir insana yapılacak en büyük kötülük, ona umut verip sonra hiçbir şey olmamış gibi gitmektir. Friends
BİRLİK VE DAYANIŞMA GECEMİZİ COŞKUYLA KUTLADIK

Değerli hemşerilerimiz

Derneğimizin düzenlediği geleneksel Barış ve Dostluk yemeğini 14 Aralık 2019 cumartesi akşamı Avcılar Beygen Balo salonunda geniş katılımla şölen havasında gerçekleştirdik. Gecemize Şavşat Dernekleri Federasyonu yönetim kurulu , Federasyona bağlı köy derneklerinin yanı sıra derneği olmayan köyler ve bağlı olmayan derneklerin yönetim kurulları birlikte  çok sayıda iş adamı ve bürokrat hemşerilerimiz ve Şavşat sevdalılarının katılımı ile unutulmaz bir geceye daha imza attık. Sanatçılarımızın sahne almasıyla pisti dolduran dostlarımız , Davul- zurna eşliğinde doyasıya oynayarak coşkumuzu zirveye çıkardılar. Gelecekte daha güzel günlerde buluşmak dileğimizle aramızda olan bütün hemşerilerimize  şükranlarımızı sunuyoruz.

ŞAVŞAT KÜLTÜR TURİZM VE DAYANIŞMA DERNEĞİ

3.237.186.116