İstemek "istiyorum" demek değil, harekete geçmektir. (A.Maurrois)
ŞAVŞAT KÜLTÜR TURİZM VE DAYANIŞMA DERNEĞİ OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI

Şavşat Kültür Turizm ve Dayanışma Derneği olağan  genel kurulu salt çoğunluklu olarak  Sefaköy Kültür ve Sanat  merkezinde pandemi koşulları göz önünde bulundurarak yapıldı.

Başkan İsmail Altun'un açılış konuşmasının ardından  oy biriliği ile  Divan başkanığına Halis Yıldırım, Divan üyeliklerine Hakan Yaz ve Dilara Altun seçildiler.

Gündem maddeleri sırasına göre Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından toplantı maddelerine geçildi,

Yönetim kurulu faaliyet raporunu başkan İsmail Altun okunarak oy çokluğu ile ibra edildi.

Denetim  kurulu  raporunu Naci Demir tarafından  okunarak oy çokluğu ile ibra  edildi.

Mali bütçeyi ise  sayman Efraim Yıldız okuyak oy çokluğu ile kabul edildi,

Yönetim ve Denetim kurulu üyelik seçimi yapıldı,

Yönetim Kurulu üyeliğine

Ertan Karagöz, Savaş Yilmaz, Efraim Yıldız, Metin Kanar, Şahin Gümüş,Ertan Tastan,Ekrem Yıldız,Turgut Altunal, Mehmet Altun, Sahadeddin Arslan, Mehmet Kara

Denetleme kurulu üyeliğine

Naci Demir, Günay Şahin Temiz, Yücel Yiğit.

Şavşat Dernekleri Federasyonu Delegeliklerine

Ertan Karagoz,İsamettin Turan, İsmail Altun,Metin Kanar, Mehmet Kara, Cengiz Çelik, İsmail Çelik,Kenan Meydan, Kayhan Altun, Güngör Tekgümüş, Ali Yazıcı, Ekrem yıldız seçildiler.

Görev süresi biten yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyor , yeni seçilen Yönetim, Denetim ve Delegelere başarılar diliyoruz

Şavşat Kültür Turizm ve Dayanışma Derneği

35.172.203.87